AVORTUL UCIDE

Acasă » CULTURA MORTII » IMAGINI COPILASI AVORTATI » „DESTEPTATA-TE, ROMANE!”

„DESTEPTATA-TE, ROMANE!”

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 1.628 de abonați.

Pagini

„… din somnul cel de moarte”: asa incepe imnul nostru.  Au fost acestea cuvinte profetice, se poate intreba cineva privind la statisticile oficiale inregistrand avorturile chirurgicale in Romania, intre anii 1958 si 2008?

Cu dificultate si tristete initiez acest blog chiar in ziua sarbatorii nationale a Romaniei. Dar si cu speranta ca adevarul si informarea ne vor trezi si ne vor elibera din lanturile mortii.

22 178 906 Este numarul oficial al avorturilor chirurgicale dupa legalizarea avortului la cerere in 1957. Pe drept, orice persoana nascuta dupa aceasta lege se poate considera un SUPRAVIETUITOR al avortului.

Intre 1958 si 1966  au fost avortati 7 510 000 copii, adica echivalentul  populatiei din 2002 a urmatoarelor  judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras-Severin, Calarasi.

O comparatie: in Marea Britanie au fost avortati 5 000 000 de copii in 40 de ani de legalizare a avortului.

Intre 1967 si 1989 au fost avortati  7 398 210 de copii, adica echivalentul populatiei din 2002 a urmatoarelor judete: Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov. A fost aceasta urmarea unei politici demografice “ represive”, cum a fost acuzat Nicolae Ceausescu?

In total, inaintea Revolutiei din 16-22 Decembrie 1989, au fost avortati  oficial 14 919 310 copii.

Numarul victimelor Revolutiei din Decembrie 1989 au fost: 1104 decedati si 3321 raniti. Comparati cu ceea ce a urmat decretului 4/26 decembrie 1989: 7 259 596 copii avortati chirurgical OFICIAL. Acesta este echivalentul populatiei din 2002 a urmatoarelor judete: Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vrancea, Vaslui.

Enumerarea judetelor a inclus TOATE JUDETELE TARII.

DAR nu am terminat enumerarea victimelor pentru ca exista si o GENERATIE FANTOMA, reprezentand copiii femeilor avortate care ar fi nascut la varsta de 25 de ani.

Legalizarea avortului in 1958 a impiedicat nasterea a 7 521 100 : 2 = 3 760 550 de fetite.

Jumatate din acestea ar fi fost la randul lor mamici incepand cu 1985, astfel incat s-a mai impiedicat nasterea a 1 880 275 de copii. Din generatia “decreteilor”, 3 699 105 ar fi fost fetite care ar fi ajuns sa devina mamici incepand cu 1992. Insumand aceste 3 numere ajugem la o generatie fantoma de

9 339 930 de copii care nu fac parte din populatia tarii si nu sunt inregistrati niciunde.

Totalul copiilor pierduti intre 1958 si 2008 va fi de:  22 178 906 + 9 3339 930 = 31 518 836 

Aceast ar fi o masura relativa a „somnului de moarte”. Va rog sa notati ca nu sunt calculele unui specialist, ca nu am dispus de statisticile de la sursa, ci din presa romaneasca, ca am folosit un model foarte “generos” in omiterea TUTUROR posibilelor pierderi, cum ar fi daca o femeie ar fi avut mai multi copii, ar fi inceput sa dea nastere mai devreme, statistici neoficiale care sunt mult mai dramatice etc Sper ca adevaratii specialisti vor face aceste calcule si vor adauga alti indici pentru a avea o imagine mai apropiata de realitate. Care ar fi de folos si economistilor si politicienilor si noua pentru a intelege de exemplu actuala a criza sistemului de pensii. Cat se pierde pantru ca nu au aparut noi salariati pentru a contribui la impozite, fondul de sanatate, fondul de pensii?

“În care te-adânciră barbarii de tirani” continua prima strofa din imn.

Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceausescu sunt cei care apartin trecutului despre care putem afirma ca a fost o dictatura, ca atunci am luat decizi care ne-au fost dictate? Dar ce putem spune despre decretul 4/26 Decembrie 1989 semnat de Ion Iliescu, care continua sa fie legal?

“Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume           

Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman.”

Privind fotografii ale unor copilasi avortati, in cele din urma, o idee a incoltit in mintea mea: aceste maini ar fi putut fi ale mele. Caci in anul cuprins de CNP-ul meu  am avut o sansa de 1 la 3 de a ma naste.

“Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine,           

Româna națiune, ai voştri strănepoți.”

Sa speram si sa actionam ca aceste versuri sa reprezinte adevarata profetie pentru viitorul Romaniei.

Fericita Maica Teresa spunea in  discursul cu care a acceptat premiul Nobel pentru pace pe 11 decembrie 1979 :

„Multi oameni sunt foarte, foarte preocupati de copiii din India, de copiii din Africa unde multi mor, poate din cauza malnutritiei, sau a foamei si asa mai departe, dar milioane mor ca urmare a alegerii deliberate a propriei mame, prin vointa ei.

Si aceasta este cea mai mare cauza distrugatoare a pacii astazi.

Pentru ca daca o mama isi poate ucide copilul – ce ma mai poate desparte sa te ucid pe tine si tu sa ma ucizi pe mine – nimic nu ma impiedica.

Si aceasta este o chemare adresata Indiei, adresata tuturor: haideti sa aducem copilul inapoi…”


4 comentarii

  1. victoria spune:

    Va multumesc mult pentru acest mesaj, foarte adevarat, foarte necesar si foarte urgent. Caci ADEVARUL TREBUIE PROCLAMAT DE PE ACOPERISURI!

    Multe persoane gresesc din ignoranta, fiind inselate de mentalitatea comuna, atat de mincinoasa. Pentru acestea, pentru persoanele care si-ar schimba atitudinea, daca ar fi luminate si sprijinite intru cunoasterea si trairea adevarului privind valoarea vietii umane, ar trebui sa facem cu mult mai mult.

  2. marius spune:

    Intr-adevar, avortul este crima cea mai barbara, unde copilul este ucis si rupt in bucati in propria sa casa, locul unde se simte in siguranta! Vor plati scump asta, social, psihic si vesnic. Desteapta-te Romane!

    (Am facut si eu un clip impotriva avortului, gasibil pe pagina http://www.punctro.eu piesa ‘eu te iubesc’)

  3. romulus spune:

    Ramanem consternati de ceea ce a devenit specia umana si mai cu seama poporul nostru. Cred ca ceea ce se intampla in jurul nostru, acest distrugator flagel, uciderea de anonimi si nenascuti care nu se pot apara arata ura pe fata a parintilor si lasitatea care se flutura cu un zambet grotesc pe fata vinovatilor nenorociti.
    Cred ca mamele care au facut avort cu ajutorul tatilor sau poate singure ar putea sa spuna cosmarul care il au (daca au simturi umane – daca nu va las pe d-voastra sa trageti concluzia). Imi pun problema unui verset din biblie care zice:
    ” CE VETI FACE LA URMA”

  4. Anonim spune:

    Va pasa pe naiba! Daca v-aar interesa asa mult macar stiti cati copii sunt abandonati in centre de plasament? Sunteti doar buni de gura ca in rest praful de voi! Meritati sa fiti si voi la fel

Lasă un comentariu

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 1.628 de abonați.