AVORTUL UCIDE

Acasă » Inca o confirmare: pentru industria avortului conteaza numai banii!

Inca o confirmare: pentru industria avortului conteaza numai banii!

Reclame

Marie stopes Rom sigla

De obicei criticam Planned Parenthood, cu ramura romaneasca S.E.C.S.. Planned Parenthood este fondata de o eugenista americana, Margaret Sanger. Aceasta era prietena cu o alta eugenista, Marie Stopes, al carei nume il poarta o companie pro-avort, prezenta si in Romania. „Sora mai mica” din Marea Britanie doreste sa dea in judecata ‪#‎ECI‬, ‪#‎ICE‬ „Unul dintre Noi” la Curtea de Justitie a UE. Initiativa legislativa cetateneasca europeana Unul dintre Noi a cerut Comisiei Europene, prin  mai mult de 1 800 000 de semnaturi validate, din toate cele 28 de tari, ca EU  sa opreasca finantarea experimetelor pe embrioni umani si a ajutorului de „dezvoltare” sub forma fondurilor pentru avort in tarile lumii a treia. Unde Marie Stopes International are proiecte finantate de Uniunea Europeana. Acum a cerut Curtii de Justitie a UE sa fie  atreia parte in procesul prin care ICE „Unul dintre Noi” cere Comisiei Europene sa respecte propunerea legislativa propusa, deoarece a intrunit toate conditiile cerute de Tratatul de la Lisabona.

Pentru Marie Stopes International nu conteaza faptul ca o ICE este un instrument de participare democratica, nu invoca nici drepturile femeilor etc Motivul invocat este acela al reducerii veniturilor.

De aceea doreste sa se alature Comisiei Europene, „guvernul” UE, adica finantatorului proiectelor prin care este posibila uciderea pruncilor nenascuti prin subrefugiul „reglarii menstruatiei”.

Urmariti banii, sfatuiesc anglo-saxonii.

Q.E.D

https://agendaeurope.wordpress.com/2015/05/19/baby-killers-want-to-help-european-commission-in-lawsuit-against-one-of-us/

http://www.mariestopes.ro/despre-noi/marie-stopes-international-romania/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: