AVORTUL UCIDE

Acasă » SUPRAVIETUITORII HOLOCAUSTULUI AVORTULUI » Supravietuitor dupa procedura IVF

Supravietuitor dupa procedura IVF

Reclame

„”bis aborto-ivf

Articolul in engleza poate fi citit aici, autoarea find Rebecca Taylor care a primit un e-mail dramatic de la o tinara femei conceputa de parintii ei in vitro si care este constienta de faptul ca doi dintre fratii ei nu au supravietuit acestei conceperi artificiale. Tanara cauta un grup de sprijin pentru persoane in situatia ei.

Iata cateva elemente din drama ei:

– plang pentru fratii mei in fiecare zi;

– am fost unul dintre cei trei embrioni creati in proces, dar am fost singurul care a supravietuit;

– nu pot vorbi despre fratii mei cu parintii mei deoarece ei nu regreta ceea ce au facut, nu vad nimic gresit cu IVF si nu ii considera pe fratii mei membri ai familiei;

– Cand oamenii intreaba cati copii au avut, ei ar spune trei. Ar vorbi despre ei ca despre membrii ai familiei si ar spune cat de mult si-ar dori ca ei sa exoiste pentru afi cu noi d eCraciun si la ziua de nastere. Mamica mea ar aprind elumanari pentru ei la biserica si ar da slujbe pentru ei. Dar asa sunt numai eu. Se pare ca numai mie imi pasa de ei.

– Ma doare de fiecare data cand vad la TV stiri despre IVF, deoarece media trateaza subiectul ca si cum ar fi OK. Nu mentioneaza nicioadata ca oameni mor in acest proces.

Nici macar nu stiu daca mai este inca o persoana pe lume care simte in acelasi fel ca mine. Daca sunt, atunci nu i-am intalnit niciodata. Uneori ma simt ca fiind o ciudata. Singura persoana pe care am intalnit-o si care ma intelege este preotul nostru, cu care am vorbit despre toate, dar nu il pot deranja tot timpul. Ar fi bine sa am pe cineva care ma intelege.

Am trimis un e-mai si am recomandat Rachel’s Vineyard care ofera seminarii minunate si pentru vindecarea acestui sindrom al supravietuitorului in USA si cateva alte locuri in lume.

https://motivecontraivf.wordpress.com/2014/01/06/sindrom-de-stres-traumatic-al-copilului-supravietuitor-al-ivf/

„Imi doresc sa nu ma fi nascut niciodata”:

http://www.culturavietii.ro/2015/02/18/imi-doresc-sa-nu-ma-fi-nascut-niciodata-cine-se-gandeste-la-consecintele-pentru-copiii-rezultati-din-fiv/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: