AVORTUL UCIDE

Acasă » AVORTUL=GENOCID » CHINA

CHINA

Reclame

1604776_10101589203116067_7301258468362085837_n

Partidul Comunist Chinez are o istorie lungă de reprezentări false în ceea ce priveşte regulamentele de planificare familială. Implementată în 1979, Politica unui Singur Copil uzează de avorturi forţate, sterilizare forţată şi contracepţie forţată pentru a ţine în frâu creşterea populaţiei.

În 2013, s-a încercat revizuirea acestei politici printr-o lege chineză care să permită doi copii familiilor în care măcar unul dintre părinţi este unicul copil în familia sa. Cu toate acestea, violarea drepturilor omului a persistat.

“Chiar dacă tuturor cuplurilor li s-ar permite să aibă doi copii, nu există nicio garanţie că Partidul Comunist Chinez va înceta aplicarea metodelor sale abuzive de impunere”, susţine Reggie Littlejohn, activistă pentru drepturile omului şi fost avocat.

Descriind metodele violente care continuă de decenii, Littlejohn declară: “Femeile care rămân însărcinate fără să aibă permisiune vor fi în continuare luate cu forţa din casele lor, legate de mese şi forţate să avorteze copiii pe care şi-i doresc, până şi în luna a nouă a sarcinii.”

Conform ultimului raport al Comisiei Congresional-Executiva din China (Congressional-Executive Commission on China) regulamentele de planificare familială din 22 din cele 31 de provincii ale Chinei instruiesc explicit la aplicarea metodelor coercitive, cum ar fi avortul forţat, ca remediu pentru problema sarcinilor neplanificate.

“Avocaţii pro-alegere şi pro-viaţă susţin în unanimitate: Nimeni nu ar trebui supus avortului forţat, pentru că nu este o opţiune”, concluzionează Littlejohn, care militează pentru dreptate prin Drepturile Femeii Fără Frontiere.

http://www.e-communio.ro/stire2736-fotografii-virale-ale-unei-feti-e-i-ale-tatalui-ei-surprind-de-ce-china-este-o-bomba-pe-cale-sa-explodeze

Societatea chineză este pe punctul unei transformări structurale, chiar mai profundă decât proiectul lung şi dureros de reechilibrare economică, pe care Partidul Comunist este nerăbdător să îl întreprindă. Populaţia Chinei îmbătrâneşte mai rapid decât este obţinută bogăţia, dând naştere unui mare dezechilibru demografic cu implicaţii importante pentru eforturile partidului de a transforma economia chineză şi de a-şi păstra puterea în următorii zece ani.

http://dantomozei.ro/2013/08/22/stratfor-china-o-problema-demografica-fara-precedent-prinde-contur/

Dezechilibrul dintre sexe poate duce la o „masculinizare alarmantă” şi la formarea unor „ţări de burlaci”, a declarat pentru AFP demograful francez Christophe Guilmoto, citat de Agerpres. Experţii în demografie susţin că motivul creşterii îngrijorătoare a numărului de bărbaţi este politica de avorturi selective din anumite ţări din Asia, unde preferaţi sunt băieţii, iar mamele avortează fetuşii de sex feminin.

Potrivit statisticilor, în prezent, la nivel mondial, se nasc aproximativ 105 băieţi la 100 de fete. În China, însă, raportul este de 120-130 de băieţi născuţi la 100 de fete. În Vietnam şi în India sunt 112 băieţi la 100 de fete. Tendinţa se extinde în Azerbaidjan, Georgia, Armenia, unde proporţia este de 115 băieţi la 100 de fete. Acelaşi fenomen se constată şi în Serbia şi Bosnia.

 Chiar dacă proporţia naşterilor băieţi-fete ar reveni la normal în India şi China peste zece ani, Guilmoto consideră că, în aceste două ţări, căsătoria va rămâne o problemă pentru bărbaţi timp de câteva decenii. „Nu numai că bărbaţii se vor căsători mai târziu, dar riscă să rămână celibatari în ţări în care înainte fiecare îşi găsea o soţie”, spune el. De asemenea, Organizaţia Naţiunilor Unite a anunţat existenţa unei legături între numărul mic de femei şi creşterea turismului sexual.

Experţii în demografie apreciază că ar fi nevoie de 160 de milioane de femei pentru a atinge echilibrul în aceste zone.

http://www.gandul.info/magazin/dezechilibrele-dintre-sexe-vor-duce-la-aparitia-tarilor-de-burlaci-care-e-situatia-romaniei-8905729

 

Reggie Littlejohn, Founder and President, Women’s Rights Without Frontiers:

http://www.womensrightswithoutfrontiers.org/index.php?nav=reggie-littlejohn

Aici puteti semna o PETITIE adresata abasadorului Chinei  in SUA pentru a cere incetarea avorturilor fortate:

http://www.womensrightswithoutfrontiers.org/index.php?nav=sign_our_petition

http://www.catholicnewsagency.com/news/despite-changes-genocide-of-chinas-one-child-policy-endures-activists-say-42712/

Inca o postare de pe acest blog:

https://avortulucide.wordpress.com/2015/05/04/genocidul-chinez/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: