AVORTUL UCIDE

Acasă » MITURILE „DREPTURILOR SEXUALE SI ALE REPRODUCERII” » „DREPTUL DE A NU FI SUPUSA VIOLENTEI”

„DREPTUL DE A NU FI SUPUSA VIOLENTEI”

Reclame

„Planned Parenthood” este foarte activa verbal atunci cand se discuta violenta la care sunt supuse femeile.

Dar nu ezita sa ofere avorturi proxenetilor care aduc chiar si minore. In S.U.A., LiveAction are o activitate curajoasa undercover care demonstreaza ca numai contul in banca este important, drepturile fetelor exploatate sexual fiind ignorate:

http://liveaction.org/projects/

http://liveaction.org/traffick/

 

Nu iau nici o masura concreta, chiar in cazuri notorii, pentru a opri aceste violente.

In Romania, minore cu disabilitati din orfelinate au fost fortate sa avorteze. Nici despre aceasta nici un cuvant:

„DA! În România se fac avorturi forţate”.

În centrele de plasament, de pildă, avortul este văzut ca fiind cea mai bună soluţie pentru ca totul să rămână ascuns de structurile superioare, iar responsabilii locali să nu aibă probleme.

Când intri în majoritatea centrelor de plasament de stat te izbeşti de durere. Te întâmpină feţe triste, vezi copii care dorm pe scaune sau adorm în braţele tale, în timp ce vorbesc cu tine, datorită efectelor bromurii pe care tocmai au primit-o ca „tratament”. Centrul e unul dintre puţinele locuri în care există medicamente pentru durerea sufletului, pentru lipsa de dragoste, chiar şi pentru dorinţa de a te juca mai mult.

http://www.culturavietii.ro/2013/05/24/fragmente-din-romania-reala-1-avorturi-fortate-in-centrele-de-plasament/

S.E.C.S. (ramura romaneasca a Planned Parenthood) „predica” diferite drepturi, care in fapt justifica practicile inumane:

https://secsromania.wordpress.com/2015/01/21/avem-aceleasi-drepturi-chiar-daca-avem-o-dizabilitate/

Cu bani EU, nb:

Această publicație a fost produsă cu sprijinul financiar al Programulului Daphne III al Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este în totalitate responsabilitatea Societății de Educație Contraceptivă și Sexuală și nu poate fi considerat în niciun caz ca reprezentând opinia Comisiei Europene.

 

In Italia, cu exceptia unui preot ajutat de cativa voluntari italieni si a unei televiziuni care a facut un documentar, ani de zile putine oficialitati au intreprins ceva in aceasta situatie strigatoare la cer:

O imigrantă româncă a fost sechestrată într-o fermă din regiunea italiană Sicilia nouă ani, timp în care a fost violată de patronul pentru care lucra şi a fost forţată să facă mai multe avorturi, femeia fiind eliberată de autorităţi, anunta Mediafax, citand Corriere del Mezzogiorno. Erika, o româncă în vârstă de 45 de ani, a fost sechestrată timp de nouă ani într-o fermă din localitatea Acate, situată în provincia siciliană Ragusa (sudul Italiei).

Timp de nouă ani, Erika, mamă a şase copii, a suportat în tăcere violenţele, de teama pierderii locului de muncă, situaţie care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, precizează Corriere del Mezzogiorno. Femeia reuşise să fugă din fermă pentru scurt timp, dar a fost prinsă de patronul italian.

Bărbatul a violat-o de nenumărate ori, în pofida faptului că locuieşte în aceeaşi fermă împreună cu soţia şi cu un copil. Românca a fost nevoită să facă patru avorturi.

http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-20007920-imigranta-romanca-eliberata-dintr-ferma-din-sicilia-unde-fost-sechestrata-violata-timp-9-ani.htm

Un nou caz al unei românce abuzate în Sicilia este publicat de Corriere di Ragusa. Este povestea tristă a Luanei, româncă de 40 de ani, care lucrează în serele din localitatea Vittoria pentru 100 de euro pe săptămână.

Povestea a ieşit la iveală pe timpul seminarului privind „Traficul de fiinţe umane în Europa şi în Italia” care s-a desfăşurat la Palermo. A povestit-o cercetătoarea Letizia Palumbo la Institutul penal pentru minori din Palermo, după ce a aflat-o de la cooperativa Proxima din Ragusa. O poveste de exploatare, hărţuire şi de avorturi practicate la spitalul din Vittoria.

http://www.gazetaromaneasca.com/observator/38-prim-plan/9280-romance-in-sicilia-langajatorul-m-a-violatr.html

Interesant este modul in care  medici ginecologi  isi exercita dreptul la obiectiune de constiinta:

…datele culese de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie de la spitalul din Vittoria. Cercetătoarea afirmă că „ziua în care se practică întreruperile de sarcină este marţea. O medie de şase femei odată, dintre care 4 sau 5 românce. Au între 18 şi 28 de ani şi sunt însoţite de conaţionali, alteori de italieni mult mai în vârstă decât ele.

Există însă o problemă, toţi medicii ginecologi care lucrează la spitalul Guzzardi din Vittoria s-au declarat împotriva avortului din motive de conştiinţă şi nu îl practică. Şi atunci, aşa cum prevede legea, se recurge la o echipă medicală din Modica (un ginecolog, un anestezist şi un obstetrician), care o dată pe săptămână se duce la Vittoria pentru a efectua avorturile programate.

„Deşi în acel spital – spune cercetătoarea – toţi medicii sunt împotriva avortului din motive de conştiinţă, până la întâi aprilie 2014 acest tip de activitate a continuat datorită unor ginecologi din afara spitalului, care făceau partea din proiectul Asp ce s-a încheiat pe 31 martie 2014. Nu este dificil de imaginat că întreruperea acestui proiect va comporta o creştere exponenţială a avorturilor clandestine în teritoriu”.

Vedeti dumneavoastra, principala problema a unora este cine va efectua avorturile si nu cum trebuie starpita exploatarea si violarea romancelor.

Muncitoarele agricole, pe lângă faptul că sunt exploatate şi plătite puţin şi cazate prost, se simt constrânse să accepte “invitaţiile” patronului la petreceri porno. Şi apoi se duc să avorteze. Nici măcar nu se gândesc că ar putea să înregistreze cu telefonul mobil probe şi apoi să le ducă carabinierilor pentru a-i denunţa pe cei care comit şi infracţiunea de inducere în prostituţie.

Mă impresionează şi dispreţul demonstrat de aceşti bărbaţi pentru demnitatea lor, ca şi cum responsabilitatea pentru consecinţele propriilor acţiuni nu le revine lor, care presupun au mai mult de 14 ani. Cine i-a educat pe aceşti bărbaţi

http://www.gazetaromaneasca.com/observator/35-actualitate/8649-solidaritate-internaional-cu-romancele-sclave-din-ragusa-unele-ri-nu-mai-cumpr-roii-din-sicilia.html

In cele din urma scandalul are ecouri si consecinte practice:

In cadrul laboratorului de lucru de vineri, 20 februarie a.c., ce s-a desfasurat in sala de conferinte a sediului regional CESVOT Firenze, care a avut ca tema de dezbatere „Conventia de la Instanbul: de la preventie la rolul societatii civile organizate”, in discursul pe care l-am tinut in fata oficialitatilor prezente si a reprezentantilor mediului asociativ de voluntariat din Regiunea Toscana, am reprezentat si resustinut problematica violentei asupra femeilor romance in Italia.

http://www.gazetaromaneasca.com/integrare/voci-din-comunitate/9080-sclavia-femeilor-romance-din-sicilia-in-atenia-reprezentanei-consiliului-european-in-italia.html

Situatiile sunt absolut monstruoase, inumane si se intervine extrem de putin de catre forurile responsabile. Iar Planned Parenthood, S.E.C.S. in Romania,  chiar intretin, fac posibile aceste violari ale drepturilor fundamentalle ale fetelor si femeilor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: