AVORTUL UCIDE

VINDECAREA FRATILOR

Rachel empty bed

http://www.silentnomoreawareness.org/shockwaves/april/overview.aspx

Dr. Philip Ney este un psihiatru pentru copii si a intreprins o cerecetarea extinsa in domeniul abuzarii copiilor si a pierderii sarcinii. Dr. Ney a acordat atentie si unui alt fenomen care afecteaza milioane de persoane, deoarece acestea sunt frati si surori ai unor copii avortati.

Fratii supravietuitori constituie un grup specific de supravietuitori ai avortului. In luna aprilie ne concentram in mod deosebit asupra acestor supravietuitori deoarece au o relatie dinamica cu fratele sau sora care a fost avortat. Aceasta relatie e caracterizata printr-un simtamant de gol, teama si vinovatie pentru a fi supravietuit unui frate si complica relatiile sale cu parintii sai. O categorie aparte este aceea in care un geaman supravietuieste.

 

Fratii care suprvietuiesc se lupta sa inteleaga valoarea lor ca fiinte umane deoarece   parintii au  „scapat” de viata celorlalti  copii prin avort. Acesta este un aspect deosebit de important si rar discutat ca exemplu de dauna colaterala a avortului. Pe parcursul acestei luni ne vom baza pe marturia si cercetarea de expert a dr. Ney pentru a atrage atentia asupra acestui subiect.

Dr. Ney reflecta asupra experientei sale cu proprii parinti care au renuntat voluntar la o sarcina:

„Observatii asupra pacientilor psihiatrici m-au condus (PGN) sa cred ca unele persoane erau profund afectate prin supravietuirea unei persoane apropiate si dragi, de obicei un frate, care a murit prin pierderea unei sarcini. Simptomele erau si mai accentuate atunci cand pierderea sarcinii a fost provocata de un avort. Analiza datelor statistice indica  drept cel mai frecvent si intens simptom fiind sentimentul ca meritau sa traiasca. Acesta era indeaproape corelat cu: un simtamant de tristete, vina pentru supravietuire, pesimism despre viitor, neincredere in ingrijitori si alte simptome existentiale, toate formand un sindrom clar. Acestea erau asociate cu: depresie recurenta obsesii intense, comportament suicidal si internari.” dr. Philip Ney.

In acest blog am dedicat cateva pagini acestor supravietuitori.

Industria Mortii indrazneste sa bagatelizeze si sa prezinte in „roz” pierderea unui frate sau surori, prin recenta publicare a unei carti cu povesti despre „fantoma” fericita (?) a surorii pierdute:

http://100percentfedup.com/2015/05/02/pro-abortion-book-for-children-my-sister-is-a-happy-ghost/

 

 


Lasă un comentariu