AVORTUL UCIDE

Acasă » LEGISLATIE » „Cine i-a educat pe aceşti bărbaţi?”

„Cine i-a educat pe aceşti bărbaţi?”

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame
10868011_496632023811642_6099542061279704711_n

„Care dintre acesti copii a fost conceput in viol?”

Aceasta intrebare este adresata de una dintre jurnalistele italience care a documentat situatia inumana, scandaloasa, a exploatarii sexuala a femeilor romance plecate la munci agricole in Sicilia. In unele cazuri, aceasta situatie inimaginabila a durat 9 ani:

Timp de nouă ani, Erika, mamă a şase copii, a suportat în tăcere violenţele, de teama pierderii locului de muncă, situaţie care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, precizează Corriere del Mezzogiorno. Femeia reuşise să fugă din fermă pentru scurt timp, dar a fost prinsă de patronul italian.

Bărbatul a violat-o de nenumărate ori, în pofida faptului că locuieşte în aceeaşi fermă împreună cu soţia şi cu un copil. Românca a fost nevoită să facă patru avorturi.

http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-20007920-imigranta-romanca-eliberata-dintr-ferma-din-sicilia-unde-fost-sechestrata-violata-timp-9-ani.htm

…datele culese de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie de la spitalul din Vittoria. Cercetătoarea afirmă că „ziua în care se practică întreruperile de sarcină este marţea. O medie de şase femei odată, dintre care 4 sau 5 românce. Au între 18 şi 28 de ani şi sunt însoţite de conaţionali, alteori de italieni mult mai în vârstă decât ele…

Mă impresionează şi dispreţul demonstrat de aceşti bărbaţi pentru demnitatea lor, ca şi cum responsabilitatea pentru consecinţele propriilor acţiuni nu le revine lor, care presupun au mai mult de 14 ani. Cine i-a educat pe aceşti bărbaţi

http://www.gazetaromaneasca.com/observator/35-actualitate/8649-solidaritate-internaional-cu-romancele-sclave-din-ragusa-unele-ri-nu-mai-cumpr-roii-din-sicilia.html

Acesti barbati italieni au fost educati sa considere avortul o posibilitatea de eliminare a consecintelor vizibile ale imoralitatii lor de catre situatia legislatiei italiene care permite avortul la cerere,de cei care ofera avorturi si de cei care nu afirma dreptul la viat adin momentul conceptiei. Atat in Romania cat si in Italia avortul este in fapt un drept. Un alt jurnalist italian analizeaza situatia avortului legal din tara sa, in lumina Raportului Tarabella:

„In prezent, fara a lua in considerare motivele si climatul cultural care au condus la legea 194, avortul face parte din serviciile sanitare de baza; care trebuie garantat chiar si in prezenta medicilor cu obiectiune de constiinta; care in primele trei luni de sarcina se obtine la cerere, in anumite conditii; atunci de ce se afirma ca nu este un drept?
Cum poate fi considerata o crima o practica care in ultimii 35 de ani a provocat 5 milioane si jumatate de victime fara ca cineva sa fi fost vreodata, sa nu spunem, condamnat, dar chiar si numai denuntat?

Este evident ca sunt unii care se joaca cu cuvintele pentru a nu recunoaste realitatea, pentru a-si linisti constiinta, salvandu-si propriile opinii politice.”

https://avortulucide.wordpress.com/2015/03/24/care-este-diferenta-dintre-dreptul-si-accesul-la-avort/

In pofida faptului ca sunt ginecologi italieni care invoca obiectiunea de constiinta pentru a nu fii complici la aceste crime, exista cai prin care le este garantat acest „drept” romancelor violate in Sicilia:

…datele culese de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie de la spitalul din Vittoria. Cercetătoarea afirmă că „ziua în care se practică întreruperile de sarcină este marţea. O medie de şase femei odată, dintre care 4 sau 5 românce. Au între 18 şi 28 de ani şi sunt însoţite de conaţionali, alteori de italieni mult mai în vârstă decât ele.

Există însă o problemă, toţi medicii ginecologi care lucrează la spitalul Guzzardi din Vittoria s-au declarat împotriva avortului din motive de conştiinţă şi nu îl practică. Şi atunci, aşa cum prevede legea, se recurge la o echipă medicală din Modica (un ginecolog, un anestezist şi un obstetrician), care o dată pe săptămână se duce la Vittoria pentru a efectua avorturile programate.

„Deşi în acel spital – spune cercetătoarea – toţi medicii sunt împotriva avortului din motive de conştiinţă, până la întâi aprilie 2014 acest tip de activitate a continuat datorită unor ginecologi din afara spitalului, care făceau partea din proiectul Asp ce s-a încheiat pe 31 martie 2014. Nu este dificil de imaginat că întreruperea acestui proiect va comporta o creştere exponenţială a avorturilor clandestine în teritoriu”.

Vedeti dumneavoastra, principala problema a unora este cine va efectua avorturile si nu cum trebuie starpita exploatarea si violarea romancelor.

 

https://avortulucide.wordpress.com/miturile-avortionistilor/dreptul-de-a-nu-fi-supus-violentei/

Toti cei care raman socati in fata violentei si abjectiei exploatarii sexuale a femeilor, dar sustin una dintre caile de perpetuare a acestor crime, avortul, ar trebui sa citeasca marturia unei supravietuitore americane a unui avort:

De cate ori ati auzi sloganul industriei avortului: „Fiecare copil, un copil dorit”? Adevarul pe car eil ascund aceste cuvinta este ca ace copii nedoriti, exact cum am fost si eu, ar trebui ucisi. Aceastia (industria avortului nota mea) elimina orice speranta de schimbare, de perseverenta sau de hotarare.

http://www.lifenews.com/2015/04/24/i-was-born-alive-at-26-weeks-and-the-abortionist-wanted-to-kill-me-but-something-amazing-happened/

Sarah Zagorski, supravietuiroarea, a devenit director pentru comunicatie al  Pro Life Loisiana, in prezent fiind directoare la Cetatenii din Colorado pentru Viata.

http://www.prolifelouisiana.org/

In cuvintele mele: atat timp cat va exista o industrie a avortului barbatii violatori, indiferent de contextul violului, vor continua pe calea imorala, vor alege crima dupa violenta si vor recidiva.

O Cultura a Vietii promoveaza  adevaratii barbati, cu autentic respect fata de femei, pe care le vor proteja si apara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: