AVORTUL UCIDE

Acasă » STATISTICI AVORT ROMANIA » Multumiri „Romania Libera”: acum stim cum avortul ucide „spontan”, umpland buzunarele celor care il executa

Multumiri „Romania Libera”: acum stim cum avortul ucide „spontan”, umpland buzunarele celor care il executa

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame

CBR 11_02

„Numarul avorturilor a scazut!”

Planned Parenthood-ul romanesc, avortionistii, toti cei care considera avortul drept o sursa de „sanatate” pentru femeie si chiar pentru copilasul nenascut pentru ca, nu-i asa, il scuteste de o viitoare existenta „nedemna”, „fara calitate”, „un chin”, si lista poate continua cu cei care asculta „poruncile” OMS si le aplica in politicile romanesti, si inca nu am terminat-o, TOTI jubileaza!

Multumiri „Romania Libera” care relateaza si procurorilor care au cercetat realitatea sinistra a avorturilor la cerere transformate in avorturi „spontane” pentru  a multumi si spitalul, si „medicul”. Spitalul primeste banii celor care platesc asigurarile si nici nu viseaza ca banii lor contribuie la uciderea unor semeni, „medicul” avortionist isi pune multumit mita in buzunar.

Acesta este sistemul la Spitalul Judetean Vaslui:

În multe situaţii, medicii Doina Andrei şi Simona Botez completau în fals fişe medicale, prin care stabileau diagnostice fictive pentru introducerea în sistemul medical de urgenţă a pacientelor în vederea efectuării de întrerupere de sarcină pentru a nu plăti serviciul medical către spital. Unele avorturi, aşa-zise spontane, nu erau înregistrate în documentele spitalului, pacientele plătind direct medicilor. În aceste condiţii, spitalul fusese transformat, practic, într-un SRL”, susţin surse din rândul anchetatorilor.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ginecologii-acuzati-de-coruptie-luau-banii-de-la-pacientele-care-faceau-avort-pe-sub-mana–375865

Putina matematica:

– la Spitalul Judetean Vaslui in 2014/2015 au fost inregistrate numai 279 de avorturi „spontane”, nici unul la cerere, 3 medici au avut „ghinionul” sa fie acuzati de luare de mita pentru a executa 158 avorturi „spontane”; deci nu au existat avorturi la cerere!

– dar si asa exista o sub-raportare, daca se compara aceasta activitate cu cea a Spitalul Judetean Barlad, spital mai mic „unde în cursul anului trecut s-au făcut 980 de avorturi, de patru ori mai multe scriptic decât la Spitalul Judeţean Vaslui. Mai bine de jumătate dintre acestea, respectiv 590, au fost la cerere, pentru care pacientele au plătit suma de 100 de lei fiecare.

Cu cat mentalitatea avortiva este mai puternica, cu cat dorinta de a castiga mai multi bani este mai intensa, cu atat sub-raportarea poate fi mai spectaculoasa?

A fost avortul „spontan” folosit si pentru justificarea avorturior peste limita „legala” recunoscuta pentru avorturile la cerere?

O eleva la scoala de asistente medicale, tot din Moldova, a fost socata sa constate ca numai intr-o dimineata s-au avortat aproximativ 10 copilasi, acum in saci de palstic, la o „maternitate”.

Deci e imposibil ca la Vaslui sa se fi avortat  mai putin de un copil pe zi, iar la Barlad  aproximativ 3/zi.

Care  sunt consecintele la nivelul raportarii nationale a avorturilor la cerere din spitalele de stat care sunt obligate sa raporteze?

Banii insangerati obtinuti de acesti avortionisti, care au uitat chemarea  in numele careia se presupune ca si-au inceput studiile de medicina si Juramantul lui Hipocrate, depus inainte de a incepe activitatea in sistemul sanitar, reprezinta o tradare inacceptabila atat a drepturilor mamelor care cer omorarea propriilor copii, cat si a bietilor copilasi nenascuti.

Bunul simt dovedit de afirmatiile managerulu Spitalului Judetea Vaslui, alaturi de interventia procuraturii, rerezinta pentru mine, o adiere de speranta, o raz ade lumina in bezna insangerata a uciderii milioanelor de copilasi ai Romaniei, incepand cu 1957:

Din punct de vedere moral, mi se pare corect să nu existe solicitări de avorturi la cerere. Însă, spitaliceşte vorbind, nu este normal. Este evident că au prejudiciat unitatea medicală, desfăşurând activităţi care ne-ar fi putut aduce venituri proprii, aşa cum se întâmplă la alte secţii. Probabil, în urma controlului Ministerului Sănătăţii (n.r. – desfăşurat în perioada 30 martie – 3 aprilie), o să fim mai atenţi la veniturile care pot fi încasate de pe secţii, implicit de la cea de Obstetrică-Ginecologie”, a declarat, miercuri, managerul SAJ Vaslui, Ana Rinder.

UPDATE:

Multumiri Realitatea Net care ne prezinta interceptari care au condus la arestarea avortionistelor. Va avertizam ca limbajul prezentat nu e folosit nici macar in medicina veterinara:

http://www.realitatea.net/interceptari-scandaloase-cum-vorbeau-medicii-ginecologi-prinsi-cu-spaga-despre-paciente_1641901.html

Citind acest articol ne-am lamurit asupra laturii „spontane”: se administreaza  pastile de RU 486 pentru uciderea fatului in pantece („ierbicidul uman” cum l-a descris profesorul Jerome Lejeune) , apoi gravida vine la camera de avort pentru a doua etapa, eliminarea medicamentoasa sau chirurgicala a copilului decedat. Avortul „spontan” e avort medicamentos!

Modul neprofesionalist si inuman cu care sunt tratate si alte patologii ale femeilor sunt la fel de scandaloase. Ce au de spus feministele si promotorii „sanatatii reproducerii”, in aceste cazuri? Personal cred dr. Mengele ii angaja fara sa ezite o milisecunda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: