AVORTUL UCIDE

Acasă » AVORTIONISTI ROMANI » Ginecologi romani care nu mai fac avorturi!?!

Ginecologi romani care nu mai fac avorturi!?!

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Anunțuri

AVORT ROM Marsul pentru viata 2012-45 Vestea a ajuns pana in America!

Si chiar in Franta:

http://www.abs-cbnnews.com/lifestyle/classified-odd/04/07/15/god-fearing-doctors-halt-abortions-easter

Dar prima data am am citit-o  pe web site-ul canadian, catolic si respectat, LifeSiteNews.com: https://www.lifesitenews.com/news/thirty-romanian-abortionist-admit-their-work-upsets-god-shut-down-for-ortho

Preotul ortodox american, Mark Hodges, din Lima, Ohio, stie exact ce se intampla in clinicile din Timisoara. Convertitii ginecologi, fie si numai temporar, pe care domnia sa ii numeste exact cum merita, adica AVORTIONISTI, declara prin purtatorul de cuvant ca:

Nu efectuam avorturi in timpul marilor sarbatori (crestine nota autorului), in mod special pe parcusul Saptamanii Sfiinte si a Craciunului, pentru ca nu credem ca este bine sa il suparam pe Dumnezeu.

Am putea intreba:

– cand  va intervenii public Biserica Ortodoxa Romana  lamurind „oitele” practicand avorturi, IVF, diagnostic pre-natal, prescriu contraceptie etc asupra propriei Invataturi privind inceperea vietii umana si ce inseamna „Sa nu ucizi”?

Biserica Ortodoxa Americana participa an de an la „Marsul pentru Viata” de la Washington, aderand la principiile Marsului. Chiar si numai din aceasta perspectiva e uimitor ca sunt asa de usor influentabili de acesta firava adiere pro-life care nu va reusi in veci sa acopere miasmele cadavrelor copilasilor ucisi in restul anului.

– care este motivatia entuziasmului parintelui Hodge , care din punct de vedere teologic reprezinta o admitere a pacatului medicilor care pune in pericol etern si sufletul parintelui, nu numai al avotionistilor?

Cateva informati despre parintel Hodges, inclusiv e-mail-ul sau, in cazul in care doriti sa ii scrieti: Hodges, V. Rev. Mark St. Stephen the First Martyr Mission Diocese of the Midwest 442 S Charles St Lima, OH 45805-3365 US Work: 419-224-8600 Email: fr.mark.hodges@juno.com http://oca.org/clergy/deanery/OCA-MW-COD

– de ce are LSN.com standarde duble in tratarea drept impostori a celor care se auto-intituleaza pro-life in USA, dar in fapt sunt astfel numai in anumite aspecte, in timp aceeasi categorie din Romania este prezentata in lumina pozitiva?

Revenind la articolul LSN.com,  un simplu search ne informeaza asupra purtatorul de cuvant al grupului de avortionisti, domnul doctor Craina, care isi ofera o perioada bine determinata de ascultare a constiintei:

„Marius Craina este medic primar obstetrică-ginecologie la Clinica Bega din Timişoara şi unul dintre cei mai buni doctori din ţara noastră… De asemenea, Craina este un medic ce a adus pe lume mii de copii, de multe ori prin fertilizare în vitro.

‘Am ales această ramură în primul rând pentru că am fost fascinat de relaţia pe care o stabileşte medicul şi gravida. Este ramura care aduce viaţă şi îţi dă nişte satisfacţii deosebite. În momentul în care apare copilul şi te uiţi la ochii mamei şi vezi cum se umezesc ştii că ai făcut ceva care merită să fie continuat. Ne mândrim că la noi, la Clinica Bega, în anul 1995 s-a deschis primul centru de fertilizare în vitro din România, România devenind atunci a 18-a ţară din lume care beneficia de fertilizare în vitro„, a mărturist medicul pentru ROMÂNIATV.NET.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/medic-in-romania-craina-povestea-unui-doctor-care-sfideaza-nevoile-unui-sistem-bolnav-video_107936.html#ixzz3XCjphJPS

Stirea din presa romana il prezinta drept: „Marius Craina, medic ginecolog la Maternitatea „Bega” și manager al Spitalului Județean Timișoara…”  Alaturi de domnul „abortionist” Marius Craina este prezentata opinia unei doctorite care ne este cunoscuta fiind si premiata de BOR, pentru ca a renuntat la avortul la cerere ( si atat?):

Și la Maternitatea „Odobescu” din Timișoara, o parte din medici vor refuza să facă chiuretaje în aceste zile. „O parte din medici nu mai fac deloc avorturi, o parte doar înainte de sărbători și în timpul lor”, a precizat și medicul ginecolog Olimpia Oprea.

http://www.pressalert.ro/2015/03/medicii-de-la-maternitatea-bega-din-timisoara-decisi-sa-nu-faca-avorturi-la-cerere-inainte-de-pasti-care-este-motivul/

Domnul „abortionist” Craina declara senin: „Nu cred că se întâmplă nimic dacă refuzăm să facem avorturi la cerere 8-9 zile, în perioada sărbătorilor pascale”. 

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/03/medicii-de-la-maternitatea-bega-din-timisoara-decisi-sa-nu-faca-avorturi-la-cerere-inainte-de-pasti-care-este-motivul/

Intradevar: „Doar în primele nouă luni ale anului trecut, peste 2.000 de timișence au ajuns pe masa de chiuretaj în spitalele de stat. Însă, în realitate cifrele sunt mult mai mari, și asta pentru că avorturile realizate în cabinetele particulare nu sunt raportate Direcției de Sănătate Publică Timiș.

(Tongue in cheak: poate ar fi un job portivit pentru ANAF)

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/03/medicii-de-la-maternitatea-bega-din-timisoara-decisi-sa-nu-faca-avorturi-la-cerere-inainte-de-pasti-care-este-motivul/

Si de astfel de cabinete private nu duce lipsa Timisoara. De exemplu, acest cabinet legat de numele purtatorului de cuvant: CABINET MEDICAL GINECOLOGIC DR. CRAINA MARIUS

„Domeniul: cabinete obstetrica – ginecologie Timisoara, Str. Sfintii apostoli Petru si Pavel Bl. A 95 Sc. B Ap. 2 Tel: 0256 – 282409”

http://www.harta-tm.ro/firme.php?id=1421&careu=H2

Este identic cu acest cabinet medical aflat la aceeasi adresa, dar in apartamentul alaturat, apartamentul 3? http://www.infocompanies.com/Cabinet-Medical-Ginecologie-Diana-Gyn-Dr.Craina-Marius-78354.htm

A renuntat la acesta dupa ce a devenit manager? Fiind preluat de un alt coleg de breasla si spital, dr. Atanasiu Doru?

http://www.ghidulmedical.com/ro/tm/profdranastasiudoru/

In prezent se ofera si:

consultatie contraceptie

– contraceptie hormonala

– contraceptie orala

– montare sterilet

– chiuretaje la cerere.

Domnul dr. Atanasiu Doru are, de asemenea, un CV impresionant:

http://www.hosptm.ro/sectiile-spitalului/obstetrica-ginecologie/ In mod deosebit ne-a atras atentia faptul ca este membru de onoare al „Pro Familia Society of Hungary”, bineinteles membra a International Planned Parenthood Federation, desi , cred ca din motive strategice, nu sunt declarati ca atare de IPPF!

Aceasta apartenenta am desoperit-o  pe un search:

President of the „Pro Familia Society of Hungary” the member association of IPPF G. Bartfai Hungary Name and position György Bártfai M.D. Ph.D. DSc. Clinical Professor, and Vice-director of the Department of Obstetrics and Gynaecology at the University of Szeged Faculty of General Medicine Albert Szent-Gyorgyi Medical and Pharmaceutical Centre (2000 – ) Address: Semmelweis u. 1, H-6725 Szeged, Hungary. Phone: 36 62 545-493 Phone/Fax: 36 62 545-520 http://www.escrh.eu/about-esc/committees/board/members/g-bartfai

Pentru ca da, industria avortului si contraceptiei indraznesc sa se numeasca „pro familia”!

Alta intrebare apare: a fost preluat cabinetul dr. Craina de un membru de onoare al Planned Parenthood din Ungaria, pentru ca serviciile oferite corespund „misiunii Planned Parenthood”?

Cateva link-uri pentru a ne reaminti scopul, misiunea si mijloacele S.E.C.S., ramura romaneasca a Planned Parenthood:

http://www.secs.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=33 https://secsromania.wordpress.com/

Interesant ar fi cati dintre acesti auto-suspendati „abostionists” fac parte din board-ul din Timis al Planned Parenthood/ S.E.C.S. sau se numara printre colaboaratorii directi. Nu trebuie sa cautam prea departe deoarece domnul manager Marius Craina are in grija la Spitalul Judetean Timis, doua ambulatorii de specialitate aflate pe lista S.E.C.S.:

http://www.planificaneprevazutul.ro/cabinete-planificare-familiala/

http://www.contraceptiapentrutoti.ro/Cabinete-de-planificare-familiala/Judetul-Timis-4.html

In Romania, unele ziare prezinta acest episod ca find „socant”!

E o prezentare aproape caragialeasca, daca nu ar sfida realitatea vietilor pierdute zilnic in galetile avortionistilor sau a containerelor pompelor cu vid. Recent am aflat ca  „pompa cu vacuum” este numita „blender” in umorul negru din SUA, deoarece maruntesc copilasii printr-un cutit ascutit, transformandu-i intr-o pasta de sange, in care nu se mai recunosc mainile, picioarele, in fapt NIMIC din ceea ce a fost o fiinta umana de 10-14 saptamani, cu o inima care batea de la 18 zile de la conceptie.

http://www.ziare.com/bucuresti/stiri-actualitate/decizie-soc-privind-avorturile-in-saptamana-patimilor-5410393

Domnul dr. Marius Craina foloseste limbajul Planned Parenthood atunci cand e descrisa situatia dramatica  a avorturilor si ofera solutiile industriei avorturilor si contraceptiei pe car econtinua sa o sustina ca manager:

Din păcate la 25 de ani de la Revoluție la noi avortul este mijloc de contracepție, și avem una din cele mai mari raete din Europa. Am avut, de-a lumgul carierei mele, femei care au venit pentru 10 – 12 chiuretaje, or așa ceva e inadmisibil, în contextul în care montarea unui sterilet costă 20 de lei”, a declarat dr. Marius Craina, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

Orice pro-life-er 100% a recunoscut limitarile cunostintelor in favoarea vietii ale d-lui purtator de cuvant al grupului de ne-avortinisti temporari de pe malurile Begai. Am primit gratis o comparatie dintre tarifele la „stat”, „subsidiate” din asigurarile tuturor  romanilor, si cele de la „privat”:

Medicul susține că adresabilitatea e foarte mare pentru avorturi în spitalele de stat deoarece se plătește puțin, aproximativ 150 de lei, sumă în care e inclusă și anestezia generală. În privat, o astfel de procedură costă cel puțin 100 de euro.

http://www.evz.ro/medicii-timisoreni-nu-mai-fac-avorturi-in-postul-pastelui.html

Si in final, femeile care nu vor avea de ales, „no choice”, vor reduce bugetul de Pasti si vor merge la „privat”, nu-i asa? In final m-au mai surprins numai statisticile prezentate de domnul Craina, care sunt cele oficiale. Ori dansul, din interiorul bransei, ar trebui sa stie cel putin cate avorturi medicamentoase, cate „terapeutice” se fac la „stat” si la „privat”, neraportate. Fara a mentiona  „reduceriile” de embrioni, practica frecventa in IVF. Plus bietii copilasi conceputi artificial pentru a fi abandonati in congelatoare sau predati cercetarii „stiintifice”, adica in final ucisi.

Deci aceste cifre 200-250 de bebelusi ucisi/zi in Romania, oficial, prin avort chirurgical este o uriasa dezinformare, in conditiile in care sporul natural ramane constant negativ.

Daca s-a redus numarul avorturilor de ce nu creste numarul de copii nascuti?!?!

Dezinformare o constituie si solutiile „pro-life” oferite, cum ar fii steriletul. Dezinformare pe toate axele, orizontal si vertical, adica lipsa de respect pentru demnitatea umana, pentru onestitatea intelectuala, pentru colegii 100% pro-life si, nu in ultimul rand, pentru DUMENZEU.

CRISTOS A INVIAT! Cu moartea pe moarte calcand!

Speram ca si romanii se vor trezi din somnul de moarte.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: