AVORTUL UCIDE

TIM TEBOW

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Anunțuri

Tim Tebow este un fotbalist american celebru si apreciat de cei care promoveaza Cultura Vietii. In plus este un crestin practicant si nu ezita sa ingenuncheze pe teren si sa faca o rugaciune, in fata a milioane de telespectatori. Tebowing este deja un termen acceptat de limba engleza pentru a descrie modul in care se roga pe teren.

Tim s-a nascut in Filipine, importiva sfatului medicului. Mama sa avea atunci 37 de ani si Tim era al 5-lea copil.  Primul medic care a consultat-o a fost de parere ca viata mamei este in pericol, Tim nu e mai multe decat o gramada de celulele, o tumora, nu-i nici macar un copil.

Raspunsul mamei a fost ca dansa si sotul au  hotarat de ani de zile  sa isi  incredinteze copiii griji Lui Dumnezeu si nu vor lua o decizie in acest sens. Cateva luni mai tarziu, familia Tebow s-a mutat din regiunea indepartata, in capitala Filipinelor, Manila. Mama, Pam, s-a simtit  bolnava tot timpul si ii era teama pentru viata micutului. Tim s-a nascut la Manila si a contribuit generos la finantarea multor obiective caritabile. Ca tanar a fost implicat direct, inclusiv in acordarea de asistenta medicala.

In 2010, un scurt video clip despre modul in care mama a ales viata lui Tim, a fost prezentat in pauzele celui mai urmarit meci de fotbal american al anului. Dupa MUUUUUUULTE controverse, deorece exista o opozitie extraordinara fata de mesajele pro-life publice.

Acest video clip de 30 de secunde a ajutat-o pe Suzan sa patreze viata copilului ei nenascut. Era „insarcinata, singura si speriata”. A apelat la fundatia „Focus asupra familiei” care au sustinut-o atunci si continua sa se intereseze despre soarta ei si a fetitei ei de 4 ani, Avita.

http://www.focusonthefamily.com/tebow?gclid=Cj0KEQiAl7KmBRDW6s-Xi_uT9OgBEiQAZdbbSZyh7pa9ZfOLBoBQ6Vt8ZwbUJAyZx_Jrt7unCPBa8X8aAkvK8P8HAQ

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: