AVORTUL UCIDE

Acasă » CULTURA MORTII » „Bebelusul din blender” („baby in a blender”)

„Bebelusul din blender” („baby in a blender”)

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame

SS-auxiliaries-poses-at-a-resort-for-Auschwitz-personnel.-From-laughing-at-Auschwitz-c.-1942

Atacul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo a readus in discutie libertatea de expresie. Ingaduiti sa va prezint raspunsul documentat al domnului Andrei Plesu la intrebarea pe care si-a auto-adresat-o: „Care sunt graniţele tolerabile ale batjocurii?:

Poate fi ea un sens de viaţă? În articolul 10 (punctul 2) al celebrei ”Convenţii pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale” se spune, totuşi, că orice libertate comportă îndatoriri şi poate fi supusă unor ”condiţii, restrîngeri şi sancţiuni”, ”necesare într-o societate democratică”. Chiar şi codul nostru civil (art. 15) stabileşte că ”nici un drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul, ori într-un mod excesiv şi nerezonabil, contrar bunei-credinţe”. Constituţia României, atîta cîtă e, interzice şi ea ”îndemnul la ură religioasă” şi ”incitarea la discriminare”.

În aceste condiţii, idolatrizarea ”libertăţii de expresie” devine o licenţă primejdioasă, o formă de exaltare ”post-modernă”.

Anything goes!”

Administrarea inteligentă şi cuviincioasă a libertăţii de expresie e una dintre probele profesionistului adevărat. Dacă, pentru a face rating, sau pentru a-ţi face un profil interesant, alegi obscenitatea, kitsch-ul, impertinenţa demolatoare, hărţuirea grobă, ”angajarea ”trendy”, nu se cheamă că îţi exerciţi libertatea de expresie, ci că abuzezi de ea şi că, în fond, pui umărul la compromiterea unei valori obţinute cu greu, la capătul unor îndelungi sacrificii.

Citeste mai mult: adev.ro/ni1vm8

http://adevarul.ro/news/eveniment/crima-libertate-religie-1_54b2ed08448e03c0fd822b34/index.html

In saptamana care precede Marsul pentru Viata din Washington DC, avortionisti si mass media care ii sustine se intrec in a abuza de libertatea de expresie utilizand moduri neinteligente, care sfideaza logica si bunul simt pentru a incita la uciderea copilasilor nenascuti.

Exemple:

Cecil Richards, fosta directoarea Planned Parenthood („Murderhood”) SUA foloseste eufemismul „sanatatea reproductiva a femeilor” pe care o declara „smart” (inteligent) pentru a promova avortul;

– pe strada pro-avortionistii  varsa  in batjocura „sange” si iar persoanele de culoare, crestine care sunt pro-life sunt calificate drept „predicatori fascisti negri si crestini” („Black Christian fascist preachers”: dificil de tradus exact atata venin verbal), acuzati a fi reactionari si mincinosi („mint ca avortul este un genocid”);

http://blog.lifedynamics.com/abortion-radicals-protest-black-pro-life-rally/

– strada e un ecou al batjocurii catre viata si uciderea beblusilor nenascuti la prezentate la TV.

Jon Stewart prezentatorul  „The Daily Show” trimite o comediana feminista sa discute cu o judecatoare din Alabama.

Discutia este o scena demna de „teatrul absurdului” in care tonul este dat de comediana feminista. Aceasta  mimeaza ca vomita atunci judecatoarea ii arata mulaje a unor copilasi la diverse varste ale sarcini si intreaba „Cine stabileste inocenta fatului?”.

In Alabama fetele minore trebuie sa ceara acordul parintilor pentru un avort. Daca nu il obtin trebuie sa se adreseze unui judecator. In acest caz judecatorul afirma „Aceasta este o viata umana.”. Consecinta: ridiculizarea fara limite!

http://www.truthrevolt.org/news/daily-show-mocks-aborted-babies

Interesant este ca auditoriul (emisiune live) izbucneste in ras. Explicatia? O desensibilizare infioratoare prin Cultura mortii, pe parcursul celor 42 de ani care au trecut in USA de la legalizarea avortului, printr-o decizie judecatoreasca bazata pe o minciuna.

Un exemplu care imi ingheata singele in vene (ca in a provoca un shock absolut) sunt GLUMELE  americane despre „bebelusul in blender”. Aici un link al unui search pe Google: nu va sfatuiesc sa cititi nici o gluma. Cred ca nu doriti sa cititi nici glume care justifica nazismul, comunismul sau terorismul islamic.

http://www.google.de/search?hl=de&source=hp&q=baby+in+a+blender+joke&gbv=2&oq=%22baby+in+a+blender%22&gs_l=heirloom-hp.1.0.0i19l2j0i30i19l6j0i5i30i19l2.71210.86091.1.89435.19.16.2.0.0.1.292.1684.13j1j2.16.0.msedr…0…1ac.1.34.heirloom-hp..8.32.3389.__-KdI1D-jA

La ce se refera „blenderul”? La avortul prin pompa cu vacuum, unde un cutit marunteste foarte fin trupul bebelusului, pe care il aspira continuu:

https://provitamedicus.wordpress.com/2011/02/01/aparatul-de-vacuum-pentru-avort/

Termenul l-am gasit in cartea dr. Theresa Burke „Doliul interzis”:

http://www.rachelsvineyard.org/resources/forbidden-grief.htm

http://www.rachelsvineyard.org/resources/forbidden-grief.htm

Tot ceea ce mai pot adauga este ca numai gandul ca exista glume, bancuri despre copiii morti ( „jockes about dead babies”) imi aduce in minte acest mod de relaxare de la Auschwitz:

http://rarehistoricalphotos.com/laughing-auschwitz-ss-auxiliaries-poses-resort-auschwitz-personnel-1942/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: