AVORTUL UCIDE

Acasă » CULTURA MORTII » DOSAR OBAMA (1)

DOSAR OBAMA (1)

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame
President Barack Obama confers with U.S.Secret...

President Barack Obama confers with U.S.Secretary of State Hillary Rodham Clinton during the NATO summit in Strasbourg, France. British Prime Minister Gordon Brown is to Clinton’s right while Chairman of the Joint Chiefs of Staff Michael Mullen is between Brown and Clinton. (Photo credit: Wikipedia)

Alegerile in USA se apropie cu pasi rapizi. Actualul presedinte si-a inceput mandatul prin sustinerea avortul ca drept si si-a tinut financiar si legislativ aceasta promisiune. Nu numai in USA.

Dar sa redam stirea reflectata de mass media romaneasca de la inceputul mandatului, ianuarie 2009, Acasa.TV

Presedintele american Barack Obama si-a luat joi angajamentul sa apere dreptul femeilor de a face avort , o noua demarcare clara de pozitia predecesorului sau George W. Bush .

„Sunt in continuare hotarat sa apar libertatea femeilor de a alege” intre a avea sau nu un copil, a declarat Obama intr-un comunicat dat publicitatii la implinirea a 36 de la o decizie a Curtii Supreme privind dreptul femeilor la avort in Statele Unite, relateaza AFP.

„(Implinirea a 36 de ani de la sentinta – n.red.) ne aduce aminte ca aceasta decizie nu apara numai sanatatea femeilor si libertatea reproducerii, dar simbolizeaza si un principiu mai larg: ca Guvernul nu are dreptul sa se amestece in afacerile de familie private”.

Astfel isi incepea mandatul cel mai pro-avort presedinte american, care primea si premiul Nobel pentru pace chiar inainte de a depune juramantul, daca-mi aduc eu bine aminte.  Intradevar o atitudine diferenta nu numai fata de presedintele Bush junior, dar si cu Fericita Maica Tereza de Calcuta.

Presedintele Obama a ales-o pe Hillary Clinton ca emisara a avortului si contraceptiei in toata lume.

Unde credeti ca si-a gasit domna secretar de stat o inspiratie suplimentara pentru cultura mortii?

Ei, da, ati ghicit, in Romania, vizitata in  anul 2008. Cititi si judecati dumneavoastra:

Acasa.TV

O vizita in Romania a convins-o pe Hillary Clinton sa sustina dreptul la avort! Candidata la investitura democrata in cursa pentru presedintia americana a vorbit despre aceasta vizita ca despre un moment cheie, care a facut-o sa inteleaga valoarea dreptului la decizie. 

Hillary Clinton a povestit, in cadrul unei dezbateri pe teme religioase, ca in vizita din Romania a intalnit femei fortate sa aduca pe lume cat mai multi copii, pentru binele statului comunist.

Atat de multi copii au fost abandonati si lasati in orfelinate incat, aceasta a dus la o epidemie de SIDA, a explicat candidata democrata. Avortul este una dintre temele cele mai controversate in politica americana, in contextul in care multi dintre liderii religiosi se opun vehement avortului.

Planned Parenthood, leaderul industriei avortului in USA, intemeiata de eugenista si rasista Margaret Sanger, a premiat-o in 2009 pe Hillary Clinton.Lifesitenews.com relata la timpul potrivit ca locul premierii a fost ales Houstonul deoarece acolo se construia cea mai mare unitate de avorturi din USA. Si probabil din lume.

Si tot ceea ce Hillary Clinton a promis in discursul de premiere, cum ar fi promovarea si accentuarea avortului ca un subiect keie in poliica externa a presedinteui Barack Obama, dar si finantarea avorturilor femeilor americane sarace, totul dar chiar si alte aspecte, TOATE au fost cu succes aplicate. Incepand cu 1 august 2012 firmee care nu paltesc asigurarea care le plateste angajatilor sterilizarea si contrceptia, platesc o amenda de 100US $ pe zi pentru fiecare angajat. Acesta este pretul unei constiinte curate in USA, ANNO DOMINI 2012.

Sa ne reamintim ca ramura romaneasca a Planned Parenthood este Societatea pentru Educatie si Contraceptie Sexuala.

Tony Perkins, presedintele Family Research Council se intreaba de ce doreste administratia Obama sa fie asociata si sa sustina industria americana a avortului, Planned Parenthood, care  acopera chiar si violurile in cazul unor fetite de 12 ani, care primesc finantari de la statul american prin cereri cu motive false. Cititi mai multe informatii la:

Susan B. Anthony List – http://www.sba-list.org

Family Research Council – http://www.frc.org

Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro/extern-199/obama-promite-sa-apere-dreptul-la-avort-54829.html#ixzz27Ql7sP9y

Rugaciuni in fata clinicii de avort din Houston: Cardinalul Burke: un aparator al vietii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: