AVORTUL UCIDE

Acasă » STRATEGIA GLOBALA A MORTII » Planned Parenthood SUA: eficienta americana a industriei mortii prin avorturi si contraceptive exportate in Romania

Planned Parenthood SUA: eficienta americana a industriei mortii prin avorturi si contraceptive exportate in Romania

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Anunțuri

Planned Parenthood este principalul furnizor de  avorturi din Statele Unite si afirma: „Avorturile sunt foarte obisnuite (very common). In fapt, in Statele Unite,  mai bine de 1 din 3 femei a facut un avort pana la varsta de 45 de ani”. Judecati din fotografia alaturata cat de „foarte obisnuit” poate fi faptul de a taia in bucati un copilas nenascut. Locul  unde se afla camera de avort este numit de Planned Parenthood un „Centru de sanatate”, iar avortul un „serviciu”.

Definitiile oferite pentru avort sunt:

– „Avort: intreruperea si expulzia sarcinii inainte de nastere”: aici se includ toate metodele chirurgicale de intrerupere=ucidere a unui copil pana inainte de nastere, adica exact pana in ultima clipa inainte de declansarea travaliului, adica inclusiv in lunile in care copilul este perfect viabil;

– „Avortul prin pilula”: „termenul popular pentru mifepristona, o medicatie folosita pantru a intrerupe sarcina. (Mifeprex este  denumirea comerciala) Uneori folosit pentru a descrie procesul medicamentos al unui avort, care include doua medicamente, de obicei mifepristona si misoprostolul, pentru a intrerupe si expulza sarcina.”

Observati grija deosebita de a evita descrierea si numirea copilului a carui viata este intrerupta, adica adusa la un abrupt sfarsit.

Pe web site-ul ramurii romanesti a Planned Parenthood, SECS, avortul este mentionat ca parte din curricula trainning-ului oferit si este asociat cu „Valori si comportamente pentru sanatate” si nu se regasesc pe lista serviciilor oferite contra unui onorariu, deci nu gratis, desi afirma ca sunt non-profit. Necunoscute sunt numarul avorturilor ca urmare a pilulei de a 2-a zi sau ca urmare a sarcinilor la care s-a ajuns prin esecul contraceptiei in conditiile in care „dragostea fara griji” este recomandata all the time de catre S.E.C.S.!

Planned Parenthood USA si-a facut cunoscuta cifrele avorturilor efectuate in camerele de avort ale PP intre 1970 si 2009. In 2009 cele 332 278 avorturi le-au adus venituri de aproximativ 1,1 miliard de dolari, dintre care aproximativ 33% le-au revenit din fonduri date de guvernul american.

La sfarsitul lui 2011 Planned Parenthood afirma ca acel anu a fost cel nefavorabil din istoria lor desi nu au raportat cifrele din 2010 si 2011.


Totusi, nu mai departe de ieri, presedinta Planned Parenthood , Cecile Richards, se declara foarte multumita ca atacurile asupra imaginii PP le-au reinnoit popularitatea: „Una din cinci femei a fost la Planend Parenthood.” Ceea ce totusi contrazice ceea ce se afirma pe web site-ul Planned Parenthood, adica una din trei femei.

Si da, desi exista o cauzalitate clar demonstrata intre avort si cancerul de san, cea mai mare fundatie caritativa sprijinind depistarea si tratarea cancerului de san, „Susan G. Komen for the Cure” si-a reluat donatiile catre P.P.

Presedinta PP continua sa sustina ca: ” Cand pacientii nostri vin la noi…   vin avand acces la o ingrijire medicala accesibila.” (din punct de vedere financiar nn). Daca nu a-ti folosit controlul natalitatii, e mai mult o atitudine sociala”.

Sa reamintim ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a incadrat din 2005 contraceptia hormonala pentru femei in grupa intai de carcinogene, alaturi de azbest si radiu. Deci de fiecare data cand intr-un „centru de sanate” in SUA sau in Romania, se distribuie un contraceptiv hormonal de fapt se prescrie un  carcinogen de grupa intai.

Cecile Richards afirma: „Noi facem mai mult decat orice alta organizatie  din America pentru a preveni sarcina nedorita si avortul.”

Despre  cercetarile in stilul Mengele la care Planned Parenthood participa pentru a-si „imbunatati serviciile de sanatate” puteti citi si in acest articol

Presedinta Planned Parenthood SUA a colaborat foarte intens cu presedintele Barack Obama pentru a include controlul „gratuit” al nasterilor in noul de sistem de asigurari sociale medicale din SUA, intalnindu-l chiar si saptamana aceasta, pe 25 aprilie.

„Aceasta este o realizare majora daca luam in considerare faptul ca fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger a fost arestata o data numai pentru  ca impartit informatii despre controlul nasterilor.” spune Cecile Richards.

Daca nu stiati cine este  fondatoarea Planned Parenthood, iata cateva din ideile exprimate  de Margaret Sanger in 1921 in  cartea ei cu titlul „Femeia si Noua Rasa”:

„Femeia trebuie sa aiba libertatea ei – libertatea fundamentala de a alege daca va fi sau nu femeie si cati copii va avea.”

„Controlul nasterii  in sine, adesea denuntat ca o violare a legi naturale, ne e nimic mai mult sau mai putin decat inlesnirea unui proces de eliminare a celui neadaptat sau prevenirea nasterii celor cu defecte sau a celor care vor capata defecte. Astfel, conform cu planul de lucru al naturii, noi trebuie sa ii permitem femeii dezvoltarea ei deplina pentru a putea sa ne asteptam la o maternitate eficienta. Daca dorim mai mult progres rasial, aceasta evolutie a femeii trebuie sa preceada materniatate fiecarei femei.”

„Maternitatea voluntara implica de asemena si dreptul la casatorie fara maternitate.”

„Cand maternitate devine fructul unei profunde dorinte, nu rezultatul ignorantei sau al unui accident, copiii vor deveni fundamentul unei noi rase.”

„Culegem fructe perfecte din arbori perfecti. Rasa reprezinta amplificarea trupului mamei, multiplicarea carnii care a

adapostit-o, infrumusetata si perfectioanta pentru spirite asemena spiritului mamei.”

Intr-adevar Hitler si national socialismul au amplificat in ritm industrial ideile eugenice si rasiale al lui Margaret Sanger. Da, ati inteles bine: Hitler a fost inspirat de Margaret Sanger si nu invers. Infrangerea din 1945 a oprit lagarele mortii naziste  dupa uciderea a mai bine de 6 milioane de evrei, in timp ce camerele de avort  nu se opresc in SUA nici dupa uciderea a aproape 60 de milioane de copilasi nenascuti.

Acum in SUA contraceptia si sterilizarea vor deveni obligatorii pentru a fi platite de toti angajatorii pentru toti angajatii lor, indiferent daca doresc sau nu sa isi asculte constiinta.

Revin cu alta postare.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: