AVORTUL UCIDE

Acasă » CULTURA MORTII » A murit Hitler cu adevarat?

A murit Hitler cu adevarat?

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame
Margaret Sanger Deutsch: Margaret Sanger (* 1879)

Margaret Sanger (* 1879)

Daca nu stiati cine este  fondatoarea Planned Parenthood, iata cateva din ideile exprimate  de Margaret Sanger in 1921 in  cartea ei cu titlul „Femeia si Noua Rasa”:

„Femeia trebuie sa aiba libertatea ei – libertatea fundamentala de a alege daca va fi sau nu femeie si cati copii va avea.”

„Controlul nasterii  in sine, adesea denuntat ca o violare a legi naturale, ne e nimic mai mult sau mai putin decat inlesnirea unui proces de eliminare a celui neadaptat sau prevenirea nasterii celor cu defecte sau a celor care vor capata defecte. Astfel, conform cu planul de lucru al naturii, noi trebuie sa ii permitem femeii dezvoltarea ei deplina pentru a putea sa ne asteptam la o maternitate eficienta. Daca dorim mai mult progres rasial, aceasta evolutie a femeii trebuie sa preceada materniatate fiecarei femei.”

„Maternitatea voluntara implica de asemena si dreptul la casatorie fara maternitate.”

„Cand maternitate devine fructul unei profunde dorinte, nu rezultatul ignorantei sau al unui accident, copiii vor deveni fundamentul unei noi rase.”

„Culegem fructe perfecte din arbori perfecti. Rasa reprezinta amplificarea trupului mamei, multiplicarea carnii care a adapostit-o, infrumusetata si perfectioanta prin suflete asemena sufletului mamei.”

“…putem accepta planul de control al nasterii ca fiind sanatos, inteligent, moral si practicabil. Putem refuza sa aducem pe lume copiii slabi, neajutorati si nedoriti. Putem sa refuzam sa suprapopulam familii, natiuni si pamantul.”

In acelasi an 1921  Margaret Sanger scria in cartea „Pivotul civilizatiei”: „Mai mulți copii pentru cei potriviți și mai puțini pentru cei nepotriviți – aceasta este problema principală a măsurilor de contracepție.”

Intr-adevar Hitler si national socialismul au amplificat in ritm industrial ideile eugenice si rasiale al lui Margaret Sanger. Da, ati inteles bine: Hitler a fost inspirat de Margaret Sanger si nu invers. Infrangerea din 1945 a oprit lagarele mortii naziste  dupa uciderea a mai bine de 6 milioane de evrei si alte nationalitati neariene, in timp ce camerele de avort  nu se opresc in SUA nici dupa uciderea a aproape 60 de milioane de copilasi nenascuti.

Parte din sistemul care continua uciderea copilasilor nenascuti se numeste in SUA Planned Parenthood. Pe pagina de inceput a web site-ului lor se afirma cu mandrie ca isi are “radacinile in curajul si tenacitatea femeilor si barbatilor americani pentru sanatatea, drepurile si egalitatea femeilor. Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood este una dintre maretele eroine ale miscarii. Eforturile timpurii ale lui Sanger raman pecetea misiunii Planned Parenthood.” Ideile aceste „marete eroine” se regasesc cu usurinta in ideile fenismului agresiv contemporan, nu numai in mintea celor care au facut din uciderea copiilor nenascuti un bussines si o industrie.

Speram ca raspunsul intrebarii din titlu este evident.

Adolf Hitler as a soldier during the First Wor...

Adolf Hitler as a soldier during the First World War (1914 – 1918) 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: