AVORTUL UCIDE

Acasă » CULTURA MORTII » IMAGINI COPILASI AVORTATI » CRONICA UNEI NATIUNI AVORTATE: CLUJ

CRONICA UNEI NATIUNI AVORTATE: CLUJ

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Anunțuri

MULTUMIRI PRIETENILOR DE LA CLUJ care au care au publicat aceste satatistici, in care din nefericire, moartea predomina:

Numărul de avorturi efectuate în clinicile clujene în cursul anului 2011 a fost de aproape 3500, adică aproape jumătate din numărul total de naşteri din acelaşi an.

Numărul întreruperilor de sarcină este în uşoară scădere faţă de anul 2010, dar se situează totuşi la cote destul de mari, din punctul de vedere al medicilor.

Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Cluj, în spitalele din sistemul public au fost efectuate 2.269 de întreruperi de sarcină, în timp ce în clinicile private au fost efectuate alte 1.129 de avorturi. Dintre acestea din urmă cele mai multe, respectiv 964, au fost realizate la cerere.

Din numărul total de femei care au decis o întrerupere de sarcină în cursul anului 2011, aproape zece la sută, respectiv 300, sunt tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani.

Numărul întreruperilor de sarcină a fost în 2011 cu 400 mai mic decât în anul precedent, dar, în acelaşi timp, a scăzut şi numărul naşterilor.

După ce timp de mai mulţi ani numărul bebeluşilor născuţi la Cluj a crescut de la un an la altul, mai ales după 2007, între 2010 şi 2011 trendul a devenit descendent.

În 2011 au fost 6.660 de naşteri, iar în 2010 cu peste 500 mai multe.

COMENTARII:

– pentru prima data vad date anuntate de clinicile private si e evident ca numarul avorturilor din aceastea reprezinta apropae 50% din numarul total;

– aproape 10 % dintre avorturi sunt decise de  tinere adolescente care nu au inca dreptul la vot sau de-abia l-au obtinut.

numarul locuitorilor in scadere.

PROPUNERI:

– sa facem un inventar al clinicilor de stat si al celor private acolo unde locuim;

– sa incercam sa extrapolam aceste date statistice si sa facem o evaluare chiar aproximativa a posibilei cifre de afaceri a industriei avortului;

-cunoscand chiar si aproximativ numarul avorturilor putem schita cat platesc contribuabilii la asigurari pentru avorturile in clinicile de stat si care sunt castigurilor industriei private a avortului;

– cunoscand clinicile private putem face o lista cu medicii avortionist care au nevoie de rugaciunile noastre si de informatii care sa le deschida ochii asupra ororilor pe care le comit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: