AVORTUL UCIDE

VIITOR???

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

Pagini

Reclame

Saptamana aceasta m-am confruntat prima data cu opinia ca statisticile avorturilor dintre 1966 si 1990  sunt mincinoase. Ca de fapt dupa 1966 NU S-A AVORTAT LEGAL!

Toate acestea necesita un comentariu mai amplu despre cat de bine dorim sa ne reamintim sau ne intereseaza sa ne cunoastem trecutul RECENT,  trait de multi dintre noi.

In mod paradoxal persoana respectiva era  mai degraba preocupata de SUPRAPOPULAREA PLANETEI! Oare traim, dansul si eu, in aceeasi tara?

Pentru cei interesati de depopularea Romaniei prezentam acest grafic:

S-ar putea obiecta ca de fapt la recensamantul 2011 s-au raportat mai bine de 19 milioane de romani si deci graficul de mai sus subraporteaza populatia. OK, e adevarat, dar nu am avut alt grafic si acesta prezinta tendinta corect. Cu mare interes astep comentarii cu grafice mai bine realizate. Intre timp mai puteti consult ainformatii in pagina DEMOGRAFIE a ceestui blog. Oricum din 2002 pana in 2011 populatia Romaniei s-a redus cu 12,5%, dupa calculele proprii aplicand regula de trei simplu la populatia din 2002, 21 600000 si cifra  populatiei scazute, 2 640 000.

Opinia economistului Varujan Vosganian despre faptul ca am pierdut un roman din cinci, in ultimii 20 de ani:

Patru milioane de români mai puţin în două decenii este enorm. E cam cât am pierdut la Diktatul de la Viena. Există multe popoare pe glob care nici măcar nu numără patru milioane de oameni! Am pierdut un român din cinci!!! E o tragedie prin care poporul român nu a trecut niciodată până acum. Pierderile sunt inestimabile şi ele riscă să afecteze toate echilibrele noastre, de la piaţa forţei de muncă şi bugetele sociale până la puterea creativă a neamului nostru, dacă socotim că cei plecaţi aparţin generaţiilor tinere şi se selectează, mai ales, dintre cei mai curajoşi şi plini de iniţiativă.

Opinia sociolgului Vasile Dancu este ca  scaderea populatiei evidentiata la recensamantul din 2011 nu va putea fi recuperata nici macar in 50 de ani. de asemena  Romania pierde prin migratie „populatie tanara, populatie capabila de munca”.

„Poate nici in 30 de ani, nici macar in 50 de ani nu putem recupera ce am pierdut, insa putem sa mentinem un echilibru, am putea recupera cu populatie din Republica Moldova”, a explicat sociologul, la Romania TV.

Opinia politicianuilu Teodor Baconschi, prim-vicepresedintele PDL  declara, intr-o postare pe blog, ca rezultatele partiale ale recensamantului reprezinta un semnal de alarma in legatura cu „diminuarea dureroasa” a poporului roman si, ca urmare, este necesar sa se gandeasca viitorul pe termen lung al natiunii.

METODELE SIGURE SI CONVENABILE DE DEPOPULARE: contraceptia, practicata mai ales dupa Revolutie, si avortul, practicat si inainte si dupa Revolutie.

Contraceptia nu este inregistrata, in majoritatea cazurilor este avortiva.

Avortul: nu este raportat de „clinicile” particulare, nu lasa urme in cimitire.

NICI UN COMENTATOR, NICI O ANALIZA NU MENTIONEAZA AVORTUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cui ii pasa de inmormantarea crestineasca a acestui copil?

Imaginea unui copilas avortat la 9 saptamani de sarcina

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 1.626 de urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: